Vállalkozásunk

Társaságunk 2017-ben azzal a céllal alakult, hogy új Ügyfeleink részére, az igényeikhez igazodó, kiemelkedő termékkínálatú és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk. Kereskedelmi tevékenységünk fő profilja a notebook, számítástechnikai hardver eszközök és szoftverek, továbbá tablet, mobil- és navigációs eszközök forgalmazása.

Termékek, Szolgáltatások

Üzletünkben számítástechnikai alkatrészek és kiegészítők széles választékát kínáljuk, de egyedi igény szerinti konfiguráció összeállítását is vállaljuk. Kapcsolatban állunk a legnépszerűbb gyártók hazai disztribútoraival, forgalmazóival, így szinte bármilyen eszköz, vagy alkatrész beszerzését rövid határidővel tudjuk vállalni.
Forgalmazott típusok: ACER, LENOVO, ASROCK, ASUS, INTEL, GIGABYTE, LG, AMD, KINGSTON, HP, PRESTIGIO, TOSHIBA, DELL, SAMSUNG, SONY.
Új mikro- és kisvállalkozói ügyfeleink kiskereskedelmi árainkhoz képest diszkont árakon vásárolhatnak, az alkalmanként biztosított egyedi kedvezmény a vásárlások számától és mértékétől függően változhat. Nagyobb értékben és rendszeresen vásárló ügyfeleink részére egyedi árakat biztosítunk.

Célunk

A minőségi és korrekt kiszolgálás, valamint a terméktámogatás a munkánk valamennyi területén fontos számunkra, ezért elsődleges az ügyfeleink elégedettsége és hosszú távú bizalma, közös megelégedésünkre.

A magyar mellett szlovák, román, ukrán és orosz nyelven (is) beszélünk.